fbpx

Excellent Car Care | Van idee naar Vliegende start

Excellent Car Care is opgericht met passie, doorzettingsvermogen en oog voor detail. Ze leveren de hoogste kwaliteit autoverzorging aan huis (en kantoor 😉).

Sam (het brein achter Excellent Car Care) heeft ons gevraagd te helpen bij de lancering van een nieuwe website. Samen hebben wij uitvoerig gesproken over het gevoel wat hij over wilt brengen op zijn klanten, welk doel zijn website heeft en op welke manier nieuwe klanten in contact moeten komen.

Zo zijn wij uitgekomen op een minimalistisch maar chique uitstraling waarbij gouden tinten prachtig contrasteren op een donkere achtergrond.

Tijdens het websiteontwerp en ontwikkelproces is er nauw contact geweest met Sam en hebben wij met onze expertise en ervaring strategische aanpassingen geadviseerd. Tijdens deze nauwe samenwerking waarbij tot het laatste moment mogelijkheden tot aanpassingen aanwezig zijn hebben wij een prachtig resultaat opgeleverd waar Excellent Car Care en wij erg trots op zijn.

100% tevredenheid is waar wij voor staan en dat is hier weer perfect uitgevoerd.

Wij bouwen professionele websites die passen bij jouw bedrijf. Worden wij de webdesigner voor jouw volgende project? Neem vrijblijvend contact met ons op.