Jouw professionele webshop begint hier

Meer dan een Webshop, Een Tool voor Omzet

Bij hogeconversie realiseren we ons dat succesvol online ondernemen begint met een goed converterende webshop. Hier start jouw webshopavontuur, met ons team van deskundigen die niet alleen een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop voor je creëren, maar ook één die je eenvoudig zelf kunt beheren en aanpassen. Met onze hulp wordt jouw webshop niet alleen een digitale showroom, maar ook een krachtige motor voor groei en succes.

Custom gemaakte webshop

Stap voor stap onderzoeken wij jouw doelgroep, doelstellingen en wensen voor jouw perfecte custom webshop.

Conversie gerichte webshop

Wij zorgen dat jouw webshop bestellingen oplevert. Zonder heb je er niks aan!

Online vindbare webshop

Webshops horen gevonden te worden om te kunnen werken. Wij optimaliseren jouw webshop voor Zoekmachines!

Mooi, snel en duidelijk

Tablet, mobiel en desktop. Een webshop die niet "mobile first" is maar bezoeker first, vanaf waar dan ook.

Basis

Voor de serieuze ondernemer

Vanaf 950,-

Het Basis pakket van hogeconversie is ontworpen met eenvoud en effectiviteit in gedachten. Ondanks de eenvoud biedt dit pakket een webshop met een heel hoog potentieel en is deze geoptimaliseerd voor conversie. Lever ons jouw producten en afbeeldingen – en wij zorgen ervoor dat ze professioneel worden geïntegreerd in jouw nieuwe webshop. Hiermee creëren we een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en zoekmachine-geoptimaliseerde webwinkel voor jouw bedrijf.

Plus

Val op in de markt

Vanaf 1550,-

Jij wilt je online etalage naar een hoger niveau tillen. Ons Plus pakket is precies wat je nodig hebt. Dit pakket is bedoeld voor degenen die meer van hun webshop verlangen. Misschien wil je wel meer dan alleen producten aanbieden maar wil je ook gebruik maken van verschillende uitbreidingen en modules of wil je een webwinkel en website in één. Wij bieden niet alleen de bouw van de webshop aan, maar denken actief met je mee over hoe je webshop het beste kan werken voor jouw specifieke doelen. Met ons Plus pakket, zetten we een stap verder om je conversieratio’s te verhogen en je online succes te maximaliseren.

Premium

Voor de marktleider

Vanaf 2250,-

Voor de ambitieuze ondernemers die het maximale uit hun online etalage willen halen, bieden we het Premium pakket aan. Dit pakket is specifiek ontworpen voor bedrijven die een unieke en gepersonaliseerde webshop willen die perfect aansluit bij hun merk en doelstellingen. Ons toegewijde team van creatieve professionals streeft ernaar om je visie tot leven te brengen en je webwinkel tot een doorslaand succes te maken.

Meer dan een Webshop,

Een Tool voor Omzet

Bij hogeconversie geloven we dat jouw website de motor van je succes kan zijn. Met doelgerichte ontwerpen en een gebruiksvriendelijke interface, bouwen we websites die je klanten aanspreken én converteren. Wij zorgen ervoor dat je website niet alleen mooi is, maar ook effectief werkt.

We zetten met passie en professionaliteit onze kennis in voor jouw succes.

Bij hogeconversie werken we meestal met door jou aangeleverde teksten en beeldmateriaal. We begrijpen echter dat het creëren van effectieve, converterende teksten een vak apart is.

Wil je ervoor zorgen dat je website precies de taal van je bezoekers spreekt? Wil je hen direct aanzetten tot actie? Laat dan hogeconversie je teksten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de teksten op je website converteren en tegelijkertijd goed scoren in zoekmachines.

Uiteraard wordt alles in samenspraak met jou gedaan en geven we je vooraf een duidelijke prijsindicatie.

Volledige Ondersteuning bij Inhoudscreatie

Persoonlijke offerte

Je ontvangt binnen 1 werkdag een passend aanbod.